Volledig scherm
Marcel en Peter hebben bed & breakfast Den Soeten Inval. © Lars Smook

Een dikke 10 voor B&B Den Soeten Inval in Delden

DELDEN - Bed and Breakfast Den Soeten Inval is door reviewplatform Zoover aangewezen als de beste accommodatie van Overijssel. Bezoekers van de Deldense bed and breakfast waardeerden de accommodatie met een dikke 10. 

Donderdag mochten Marcel en Peter Hasperhoven in de Jaarbeurs in Utrecht de platina Zoover Award in ontvangst nemen.

Den Soeten Inval is sinds 2015 gevestigd in het oude pand van schildersbedrijf Johan Goorhuis. Een karakteristiek pand dat een gemeentelijk monument is. Gasten worden ontvangen met versgebakken taart en Deldense hartelijkheid. 

Zoover.nl is een website waarop vakantiegangers een review kunnen schrijven over hun bezochte accommodatie. In 2018 zijn bijna 250.000 reviews geschreven door reizigers die hun ervaringen hebben gedeeld om anderen te helpen bij het vinden van de perfecte vakantie. 

  1. American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden
    PREMIUM
    Video

    American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden

    DELDEN - Wie toevallig bij een van de shows met American Paint Horses binnenloopt, zal zich even in het Wilde Westen wanen. Cowboyhoeden, leren vestjes, grote laarzen met sporen en paarden die lijken weggeplukt uit het decor van een westernfilm. Melinda Nijland-Zweepe uit Delden heeft een passie voor de bont-gevlekte dieren en is een van de weinige mensen in Nederland die met het bijzondere paardenras werkt.

Hengelo e.o.