Vader Jos Masselink veegt een traan van het gezicht van zijn dochter Moniek, vlak voor hij haar naar haar toekomstige man begeleidt en haar ‘weggeeft’.  Deze foto is genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2020.
Volledig scherm
PREMIUM
Vader Jos Masselink veegt een traan van het gezicht van zijn dochter Moniek, vlak voor hij haar naar haar toekomstige man begeleidt en haar ‘weggeeft’. Deze foto is genomineerd voor de prestigieuze Bruidsfoto Award 2020. © IK Fotografie/Rene Katier en Ilona van Ingen

Emotionele foto van IK Fotografie uit Hengevelde genomineerd voor Bruidsfoto Award

HENGVELDE/ENSCHEDE - De blik van vader naar dochter, vlak voordat hij haar ‘weggeeft’ aan haar toekomstige man. De traan die over de wang van de bruid biggelt en liefdevol weg wordt geveegd door haar vader. „Zijn blik is naar ons idee goud waard.”

Fotografen Rene Katier en Ilona van Ingen wisten net op het juiste moment dat intieme moment op de bruiloft van Marcel en Moniek Smelt-Masselink te vangen. Met hun foto dingen ze nu mee naar de Bruidsfoto Award in de categorie ‘emotie’.  De foto is door een vakjury gekozen uit 1.250 inzendingen. 

Hengelo e.o.