Festival Heimland is vanwege corona uitgesmeerd over meerdere weekenden in de vakantie. Zondag was er een picknick met optredens in de tuin van Kasteel Nijenhuis.
Volledig scherm
PREMIUM
Festival Heimland is vanwege corona uitgesmeerd over meerdere weekenden in de vakantie. Zondag was er een picknick met optredens in de tuin van Kasteel Nijenhuis. © Emiel Muijderman

En toen gingen ineens de hekken van het kasteel open voor alternatief Heimland Festival in Diepenheim

DIEPENHEIM - Zo’n zestig gasten hadden dit weekend een primeur. De hekken van kasteel Nijenhuis  gingen voor één keer voor hen open, zodat ze konden genieten van eten, drinken en diverse voorstellingen. „Bij dit soort gelegenheden moet je een beetje uitpakken.”

  1. Ook hockeycompetitie is begonnen: ruime zeges voor Bully en HC Twente
    PREMIUM

    Ook hockeycom­pe­ti­tie is begonnen: ruime zeges voor Bully en HC Twente

    ENSCHEDE - De eerste elftallen in het regionale hockey hebben hun eerste competitiewedstrijd erop zitten. De vrouwen van Bully begonnen met een opvallende 8-0 zege op ‘angstgegner’ EHV. De vrouwen van HC Twente bereikten in het eerste duel, tegen Haackey, zelfs de dubbele cijfers: 14-0. Hieronder het volledige overzicht met wedstrijdverslagen van de Twentse clubs uitkomend in de eerste, tweede en derde klasse.

Hengelo e.o.