Volledig scherm
© De Hagmöll'n lummels

Erik I nieuwe prins carnaval van Bentelo

BENTELO - Prins Erik I neemt het stokje over van prins Stephan I bij de carnavalsvereniging De Hagmöll’n Lummels.

Gala Revue Avond
Prins Erik I deed zijn intrede tijdens een druk bezochte Gala Revue Avond in de zaal van de residentie Café Spoolder. De minidansmarietjes hadden de eer de avond te openen met een spetterende dans. Daarna volgden er vele optredens door onder meer twee ‘professoren’ en een ludieke Jamaicaan. Ook was er een hilarische uitzending van het televisieprogramma Hotter Than My Daughter. De maxidansmarietjes voerden een prachtige dans op en er werd een grappige quiz gedaan, in de trant van de tv-quiz Eén tegen 100. De Marcelino’s kwamen in een poppenkast hun hilarische single promoten en de mannen van de raad van elf speelden een ‘geweldige dag in de ijssalon van Café Spoolder’.

Verder was er een uitzending van Mooi Overijssel over Bentelo te zien en werd er een toekomstbeeld van het woonzorgcomplex de Wozoco vertoond.

Caramba
Onder leiding van prins Erik I en zijn prinses Petra wordt er carnaval gevierd op z’n Braziliaans. Zijn motto luidt: ‘Van de Copacabana naar de samba. Voor ons geen alaaf, maar caramba.’ Prins Erik Nagenborg is in het dagelijks leven accountmanager bij TKF in Haaksbergen.

Hengelo e.o.