Volledig scherm

Eschmolen Delden is nieuwe hoofdsponsor rijker

DELDEN - De Eschmolen is weer een stapje dichter bij daadwerkelijke realisatie. Onlangs overhandigde de directievoorzitter van de Rabobank Centraal Twente Maarten Vonk, een cheque ter waarde van 25.000 euro aan Derk Rouwhorst, voorzitter van de Stichting Eschmolen Delden.


De overhandiging had plaats op de plek waar de molen herbouwd zal worden, voor het bouwbord aan de Almelosestraat. „Door deze bijzondere schenking is de Rabobank de tweede hoofdsponsor van de Eschmolen geworden, na het Deldens bedrijf Le Vin en direct”, aldus Rouwhorst, die erg blij is met de bijdrage van Rabobank voor het project. „De namen van de hoofdsponsors zullen duidelijk vermeld worden op een bord in de nieuwe Eschmolen en op de website www.eschmolendelden.nl.”


De nieuwe molen moet een ontmoetingspunt van verleden, heden en toekomst worden. het verleden in de vorm van cultuurhistorische en educatieve activiteiten, het heden via zorg-, welzijns- en arbeidsmarktinitiatieven en de toekomst door aandacht voor natuur en milieu en maatschappelijke leefbaarheid.

Hengelo e.o.