In Delden is de bouw van de sporthal in de laatste fase aanbeland. Inmiddels is de vloer gelegd en zijn ook de kleedkamers en het horecagedeelte bijna klaar.
Volledig scherm
PREMIUM
In Delden is de bouw van de sporthal in de laatste fase aanbeland. Inmiddels is de vloer gelegd en zijn ook de kleedkamers en het horecagedeelte bijna klaar. © Emiel Muijderman

Finishlijn in zicht voor nieuw sportpark de Mors: ‘Sportieve toekomst van Delden veiliggesteld’

DELDEN - Gekleed in overall, bouwhelm en hoge kaplaarzen gaf wethouder Pieter van Zwanenburg medio januari 2020 het startsein voor de bouw van de nieuwe sporthal op sportpark de Mors. Bijna een jaar later bevinden de werkzaamheden zich in de afrondende fase. „Eind februari vallen hier de eerste zweetdruppels.”

 1. De Deldenaar is maar wat trots op zijn stadje, maar: ‘we missen een Action, Aldi en Lidl’
  PREMIUM

  De Deldenaar is maar wat trots op zijn stadje, maar: ‘we missen een Action, Aldi en Lidl’

  DELDEN - Delden: je moet je er veilig in het verkeer kunnen begeven. Er moeten voldoende (betaalbare) woningen voor jong en beschikbaar zijn. Het moet er vooral groen blijven. En je moet je fiets met een gerust hart kunnen stallen op het station. Dit zijn de belangrijkste wensen die inwoners van Delden hebben voor hun stad. Die conclusie trekt de Stadsraad uit een onlangs gehouden enquête.
 1. Dijkhoff na aftreden kabinet: 'Clustercatastrofe van epische proporties'
  Play

  Dijkhoff na aftreden kabinet: 'Clusterca­ta­stro­fe van epische proporties'

 2. Goederentrein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden
  Play

  Goederen­trein loopt vast op spoor tussen Rijssen en Wierden

Hengelo e.o.