Frans Nikkels
Volledig scherm
PREMIUM
© Frans Nikkels

Friet bakkende conciërge Freddy uit Markelo opent eigen cafetaria op wielen

MARKELO - Als 15-jarige puber stond Markeloër Freddy Vogel in snackbar ‘SmikkelSmit’ patat te bakken en droomde hij van een eigen snackbar. Nu, ruim 20 jaar later, komt die droom uit en heeft Freddy zijn eigen cafetaria. Maar wel eentje op wielen. 

 1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?
  1

  Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

  Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?
 2. Onderzoek naar vijf locaties voor woonwagens in Goor gaat door, ondanks bedenkingen

  Onderzoek naar vijf locaties voor woonwagens in Goor gaat door, ondanks bedenkin­gen

  GOOR - Het comité dat onder aanvoering van beleidsbemiddelaar Frans Spekreijse de haalbaarheid van woonwagenstandplaatsen op vijf locaties in Goor onderzoekt, kan haar werkzaamheden hervatten. Er is nog een laatste bijeenkomst, dan worden spijkers met koppen geslagen: is een van de vijf aangedragen locaties in Goor geschikt voor woonwagenstandplaatsen? Of moet er naar alternatieven gekeken worden?

Hengelo e.o.