Volledig scherm
PREMIUM
De Grotestraat in Goor wordt de straat waar het in Goor op winkelgebeid gaat gebeuren, samen met Weversplein. © Carlo ter Ellen DTCT

‘Gouden’ stadsidee Goor is 2500 euro waard

GOOR - Er zijn drie stadscheques van elk 2500 euro beschikbaar voor wie een goed idee voor het Goorse centrum heeft. „Alles is welkom, als het maar over het centrum van Goor gaat.”

De drie stadscheques van in totaal 7500 euro maken deel uit van het Stadsarrangement Goor. Daarin zijn afspraken vastgelegd tussen de gemeente en ondernemersvereniging Goor Collectief, die bijdragen aan een levendig centrum. Wie een goed idee heeft, maakt kans op zo’n stadscheque van 2500 euro om het initiatief uit te voeren.

  1. Libische ontvoerder van Isra uit Goor vroeg om vergiffenis
    PREMIUM

    Libische ontvoerder van Isra uit Goor vroeg om vergiffe­nis

    GOOR - Hasèn Aksema, die in 2004 zijn ex Marisse van der Burg in Goor vermoordde en hun dochter Isra ontvoerde naar zijn geboorteland Libië, heeft z’n voormalige schoonouders om vergeving gevraagd. Tegelijkertijd weigert de man die zijn levenslange celstraf in Nederland tot nog toe ontliep, mee te werken aan een weerzien tussen de grootouders en Isra. De peuter van toen wordt vandaag, ergens in Libië, 18 jaar.

Hengelo e.o.