Met kleedjes in de tuin van het Witte Paard, genieten van de Deldense Dinertour. Het is een van de activiteiten die op Koningsdag gehouden wordt in de Hof. Op de foto Nathalie Bauhuis van het Witte Paard.
Volledig scherm
Met kleedjes in de tuin van het Witte Paard, genieten van de Deldense Dinertour. Het is een van de activiteiten die op Koningsdag gehouden wordt in de Hof. Op de foto Nathalie Bauhuis van het Witte Paard. © Frans Nikkels

Happen en trappen tijdens Koningsdag in Hof van Twente

DELDEN/MARKELO/DIEPENHEIM -  Wie denkt dat er op Koningsdag aanstaande dinsdag niets te doen is in verband met de coronamaatregelen heeft het mis. Ondernemers en oranjeverenigingen in Hof van Twente zijn creatief en bedachten leuke, coronaproof activiteiten om de verjaardag van de koning te vieren. 

  1. Twentse juf Sanne (29) megapopulair met TikToks vanuit klaslokaal: ‘Niet alles wat je online ziet, is echt’
    PREMIUM
    Video

    Twentse juf Sanne (29) megapopu­lair met TikToks vanuit klaslokaal: ‘Niet alles wat je online ziet, is echt’

    HENGEVELDE - Juf Sanne Assink (29) van de Petrusschool in Hengevelde is gigapopulair op de socialemedia-app TikTok. Vanuit het klaslokaal deelt ze vrolijke video’s met tienduizenden volgers én leert ze haar klas over het plezier en gevaar van social media. Kinderen vinden het maar wat leuk dat hun juf zo actief is: „Als je geluk hebt mag je meehelpen met opnemen!”

Hengelo e.o.