GOOR - Serie van lijsttrekkers Hof van Twente. Harry Scholten (CDA) op het station van Goor. Verbinden samen op weg
EDITIE: HE
FOTO: Frans Nikkels FN20180228
Volledig scherm
GOOR - Serie van lijsttrekkers Hof van Twente. Harry Scholten (CDA) op het station van Goor. Verbinden samen op weg EDITIE: HE FOTO: Frans Nikkels FN20180228 © Frans Nikkels

Hof van Twente maakt financieel pas op de plaats om even op adem te komen

GOOR - Er zijn nog zoveel onzekerheden dat de gemeente Hof van Twente financieel pas op de plaats maakt en geen concrete voorstellen doet voor nieuw beleid in 2022.

 1. Van ‘Deep’n blif Deep’n’ tot de klimaatdiscussie in de Hof: deze D66-politica heeft overal een mening over
  PREMIUM

  Van ‘Deep’n blif Deep’n’ tot de klimaatdis­cus­sie in de Hof: deze D66-politica heeft overal een mening over

  DIEPENHEIM - Een goed boek heeft ze inmiddels al twaalf jaar niet meer gelezen, er vallen immers altijd wel ambtelijke stukken te bestuderen. Helemaal als je deel uit maakt van een kleine fractie en toch overal een mening over moet formuleren. Niet dat Alice Olde Reuver of Briel dat erg vindt: „Ik heb nou eenmaal een niet te stuiten neiging om me overal mee te bemoeien.”
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

Hengelo e.o.