Ook jonge radiomakers komen aan de bak bij Hofstreek Omroep. Coen van Beek, Quinty Grotenhuis, Joy Stempher en Merel Lugtmeier maken samen het programma MELK.
Volledig scherm
PREMIUM
Ook jonge radiomakers komen aan de bak bij Hofstreek Omroep. Coen van Beek, Quinty Grotenhuis, Joy Stempher en Merel Lugtmeier maken samen het programma MELK. © Frans Nikkels

Hofstreek timmert hard aan de weg: fusie lijkt verder weg dan ooit

GOOR - Begin 2019 werd het fusietraject tussen Hofstreek en drie andere lokale omroepen stilgelegd. Een jaar later lijkt de eenwording tot streekomroep RTV Reggestreek verder weg dan ooit.

Het is om die reden dat Hofstreek zelf hard aan de weg timmert om een kwaliteitsslag te maken. "We gaan niet wachten op wat er in de toekomst misschien gaat gebeuren en willen ons focussen op ontwikkeling van de lokale omroep. We staan open voor samenwerking met andere (lokale) media en gaan het komende jaar met hen in gesprek. En als ons van bovenaf iets wordt opgelegd, dan is dat zo en dan zullen we dan zien hoe we verder gaan", zegt Sander Quee, voorzitter van Hofstreek Omroep.

Hengelo e.o.