Robert Volkers en Dennis Hendriksen, uitbaters van De Kroon in Markelo. Zij hebben een forse uitbreiding van het terras aan de linkerzijde van het pand voor ogen, in de sfeer van het café binnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Robert Volkers en Dennis Hendriksen, uitbaters van De Kroon in Markelo. Zij hebben een forse uitbreiding van het terras aan de linkerzijde van het pand voor ogen, in de sfeer van het café binnen. © Emiel Muijderman

Horeca in Hof van Twente moet zichzelf heruitvinden in coronatijd

MARKELO - Horecabedrijven mogen per 1 juni weer open. Om horecaondernemers die 2,5 maanden omzet in rook zagen opgaan, tegemoet te komen, biedt de gemeente Hof van Twente de mogelijkheid om terrassen te verruimen. Zo kunnen uitbaters meer gasten ontvangen. Ze gaan er creatief mee om. 

  1. Erwin Nyhoff stuurt zijn Cadillac voor een concert naar De Pol in Diepenheim
    Video

    Erwin Nyhoff stuurt zijn Cadillac voor een concert naar De Pol in Diepenheim

    DIEPENHEIM - Met zijn Corona Cadillac Concert gaf Erwin Nyhoff (1972) zaterdagavond het eerste buitenoptreden naast Herberg De Pol, sinds corona-regels gelden. De eerdere frontman van the Prodical Sons, die in The Voice als Bruce Springsteen zijn comeback maakte, trad op voor rond 70 liefhebbers. Zijn Twentse moeder, geboren tussen Westerhaar en Vriezenveen, was een van de ‘fans’. „Zij houdt van rock’n’roll”, vertelde de sympathieke Sallander.

Hengelo e.o.