Volledig scherm
© Politie Hof van Twente

Inbraak en vernielingen in clubhuis van jeu de boulesclub in Markelo

112MARKELO - In de kantine van sportvereniging Markvogels aan de Endemansdijk in Markelo is tussen dinsdag en donderdagochtend een inbraak gepleegd. Een deurraam van het pand is kapotgemaakt, waarna de inbrekers spullen uit het clubhuis hebben gestolen.

Het clubhuis is het thuishonk van de plaatselijke jeu de boules-vereniging en cricketliefhebbers. Een medewerker van Markvogels ontdekte de inbraak donderdag ochtend. Door het hele gebouw waren er dingen opengebroken. De inbrekers hebben een onbekend aantal spullen weggenomen. 

De politie is op zoek naar meer informatie rondom de inbraak en laat weten dat de betrokken van de sportvereniging zijn geschokt door de inbraak: “Men is geraakt door de aard van de vernielingen en betreurt de inbreuk op hun gezamelijke onderkomen.”

Wie meer weet kan contact opnemen met de politie Hof van Twente via Facebook of 0900-8844.

  1. American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden
    PREMIUM
    Video

    American Paints: bijzondere paarden op het Twentse platteland in Delden

    DELDEN - Wie toevallig bij een van de shows met American Paint Horses binnenloopt, zal zich even in het Wilde Westen wanen. Cowboyhoeden, leren vestjes, grote laarzen met sporen en paarden die lijken weggeplukt uit het decor van een westernfilm. Melinda Nijland-Zweepe uit Delden heeft een passie voor de bont-gevlekte dieren en is een van de weinige mensen in Nederland die met het bijzondere paardenras werkt.

Hengelo e.o.