Jan en Anny in Hengevelde: ‘Mon Amour blijft favoriet’

videoHENGEVELDE - Ze zijn bezig met hun afscheidstour, die nog wel een jaartje duurt. Jan Keizer  (69) en Annie Schilder (59) bezongen dinsdagmiddag in Hengevelde hun grootste  BZN-hits voor 550 ouderen uit de Hof  van Twente. 

„We zeiden net in de auto weer tegen elkaar: ‘Hoe vaak zijn we al over de A1 naar Twente gereden?’Ik ben de tel echt kwijt”, zegt Keizer. Annie knikt: „De mensen blijven hier super enthousiast, het is altijd weer een feest.”  Als het publiek is opgewarmd door drumclub Rintintin, Paul Schabbink en Marcel Mengerink, Merle Kuipers en de Goorse Elvis, zingt, klapt en neuriet de zaal mee met Mon Amour en al die andere oude hits. „Mon Amour blijft favoriet, altijd weer”, zeggen Keizer en Schilder.

Aznavour

Keizer wordt volgend jaar 70. Een mooie tijd om te stoppen. „Charles Aznavour was op het laatst toch iets minder goed dan daarvoor, dat wil ik niet.” Annie gaat ‘nog wel even een paar jaartjes’ door.  Maar wie wordt haar nieuwe Jan Keizer? „Ik denk John de Bever, ik kan het erg goed met hem vinden”, zegt Annie. Volgende maand rijdt het Volendamse duo weer oostwaarts over de A1, dan naar Borne. 

Volledig scherm
Volendams duo Jan Keizer en Anny Schilder treedt op voor zieke en eenzame ouderen uit de Hof van Twente. © Frans Nikkels

Hengelo e.o.