Jannes
Volledig scherm
Jannes © ANP Kippa

Jannes en Tino Martin, klappers op grootste kantinefeest in Hengevelde

HENGEVELDE - Jannes en Tino Martin zijn de bekendste artiesten op het Grootste Kantinefeest van Nederland op 13 juni in Hengevelde.

,,Met Jannes en Tino Martin hebben we echt de top van de Nederlandstalige artiesten binnengehaald. Zij vertolken de ware kantinesound. De afgelopen jaren probeerden we deze twee toppers al binnen te halen, maar zaten hun agenda’s in de weg. Mooi dat het dit jaar is gelukt,” zegt voorzitter Kasper Put van de Zomerfeesten Hengevelde waarvan het kantinefeest deel uitmaakt.

Kaartverkoop

Tino Martin.
Volledig scherm
Tino Martin. © Markant

De kaartverkoop voor het muzikale spektakel op zaterdag 13 juni begint dinsdag 25 februari. Het Grootste Kantinefeesrt van Nederland wordt gezien als hét uitje voor vriendengroepen en sportteams.

Naast Jannes en Tino Martin treden in de tot kantine omgetoverde feesttent Henk Dissel, John West, Stefan & Sean en dj Ivar op. De presentatie van het Grootste Kantinefeest van Nederland is weer in handen van oud-schaatser en bijna Elfstedentochtwinnaar Erik Hulzebosch.

Kantinewaardig

Put is ook tevreden over de rest van het programma: ,,Henk Dissel en John West zijn namen die we ook al een poosje in de gaten hielden. Ook onze bezoekers gaven aan dat ze deze mannen graag op ons feest zouden zien. Daarnaast zorgen dj Ivar en Stefan & Sean voor een feeststemming die ook echt kantinewaardig is.”

Combi met taxi

Kaarten kosten 12,50 en zijn online te koop via www.kantinefeest.nl. Tijdens het feest is er ook de jaarlijkse kantineloterij met als hoofdprijs een reischeque voor een meerdaags teamuitje. Het is ook mogelijk om kaarten in combinatie met taxi te kopen.De Zomerfeesten zijn in de weekenden van 12, 13 en 14 juni en van 19, 20 en 21juni

Hengelo e.o.