Volledig scherm
Jeugdleden van korfbalvereniging Zwart Wit, volleybalvereniging Devoc, handbalvereniging DHV en SV Delden delen een traktatie uit aan de gemeenteraad. © Jantien Bussink

Jeugdleden Deldense sportclubs bedanken de gemeenteraad

DELDEN De eerste paal voor de nieuwe sporthal op sportpark De Mors gaat vrijdag de grond in. En dat is reden voor een feestje. 

Jeugdleden van korfbalvereniging Zwart Wit, volleybalvereniging Devoc, handbalvereniging DHV en SV Delden deelden daarom tijdens de raadsvergadering dinsdagavond traktaties en stressballetjes uit. Als dank voor de (financiële) steun die de sporters van de gemeenteraad hebben gekregen voor het hele project. 

Het begin is er

„Zo’n twee jaar geleden stond ik hier ook”, sprak Hans van Laarhoven, voorzitter van de stuurgroep nieuwbouw de raadsleden toe. „Maar toen om u van de noodzaak voor nieuwbouw op de Mors te overtuigen. Inmiddels is het begin er, met de fysieke sloop van de kantines van SV Delden en DHV. Waar achter de schermen hard aan is gewerkt wordt nu zichtbaar voor iedereen.”

Modern sportpark

En verder: „Een mooi resultaat, niet alleen voor de betrokken clubs en de Stichting Beheer Registergoederen, maar voor heel Delden en omgeving. Want een dergelijk modern sportpark draagt zeker bij aan de leefbaarheid van de gemeente.”

Hengelo e.o.