Joop Hegeman (rechts) werkt tijdelijk in verpleeghuis vanwege het personeelstekort is. Links begeleidster Linda Sprakel.
Volledig scherm
PREMIUM
Joop Hegeman (rechts) werkt tijdelijk in verpleeghuis vanwege het personeelstekort is. Links begeleidster Linda Sprakel. © Wouter Borre

Joop verruilt oorlogsgebied voor Twents verpleeghuis: ‘Ik had tijd en zij hebben extra handen nodig’

GOOR - Eén op de zeven zorgmedewerkers van de verpleeghuizen De Stoevelaar en De Wheehof zit thuis. Nooit eerder was het ziekteverzuim zo hoog. Zorgorganisatie Carintreggeland zet uit nood oudgedienden in. „Ik heb al vijftien jaar geen stomazakje verwisseld.”

  1. Sanchez niet op 2 maar op 4e plek voor nieuwe politieke partij in Hof van Twente

    Sanchez niet op 2 maar op 4e plek voor nieuwe politieke partij in Hof van Twente

    GOOR - Gemeenteraadslid William Sanchez van GroenLinks hoopte nummer 2 te worden op de kandidatenlijst van de nieuwe politieke partij In Beweging voor de gemeenteraadsverkiezingen in maart. Hij kreeg echter van 32 van de 33 leden van In Beweging de vierde plek toebedeeld na lijsttrekker Marianne Hutten, voormalig SP-raadslid Frank Stevens (2) en Mathijs Gelen (3), mede-initiatiefnemer van de jongerenraad in Hof van Twente. ,,Nee, ik ben niet teleurgesteld en kan er goed mee leven. Nummer 4 is een zeer verkiesbare plek", reageerde Sanchez.

Hengelo e.o.