Schuttersfeesten Diepenheim gaan niet door ivm corona. Maar de leden van Krieties, het cabaretonderdeel op de zondagmorgen, laten het er niet bij zitten. Ze maken een film die straks tijdens het feestweekend vertoond wordt. V.l.n.r. Wieger de Boer, Joke van Egteren, Thijs Elderink, Inge Schreurs, Gidayu Kleinmeulman en Loes van Hall. Niet op de foto: Larna Bijlsma, Huub Morsink en René Oplaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Schuttersfeesten Diepenheim gaan niet door ivm corona. Maar de leden van Krieties, het cabaretonderdeel op de zondagmorgen, laten het er niet bij zitten. Ze maken een film die straks tijdens het feestweekend vertoond wordt. V.l.n.r. Wieger de Boer, Joke van Egteren, Thijs Elderink, Inge Schreurs, Gidayu Kleinmeulman en Loes van Hall. Niet op de foto: Larna Bijlsma, Huub Morsink en René Oplaat. © Arjan Gotink

Krieties neemt Diepenheimers op de hak: ‘Altijd met een glimlach, nooit om te kwetsen’

DIEPENHEIM - Dat ook de Schuttersfeesten in Diepenheim niet door zouden gaan vanwege corona, daar hadden ze in ’t Stedeke wel op gerekend. Maar de leden van Krieties, het cabaretonderdeel van de zondagmorgen, laten het er niet bij zitten.