Martha Wolters protesteerde maandenlang in een caravan op verschillende plekken in Goor om een woonwagenstandplaats te krijgen. Zelfs bij temperaturen onder het vriespunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Martha Wolters protesteerde maandenlang in een caravan op verschillende plekken in Goor om een woonwagenstandplaats te krijgen. Zelfs bij temperaturen onder het vriespunt. © Emiel Muijderman

Krijgt Martha uit Goor eindelijk haar woonwagen? ‘We moeten afwachten of de gemeente woord houdt’

Komt er eindelijk een einde aan de queeste van Martha Wolters nu wethouder Hannie Rohaan een plek voor woonwagenstandplaatsen heeft aangewezen? De Goorse wil nog niet te vroeg juichen: „We hebben te vaak de deksel op onze neus gehad.”

  1. Energiemarkt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoonlijkheid te maken’
    PREMIUM

    Energie­markt verandert: ‘Juiste moment om over te stappen heeft met je persoon­lijk­heid te maken’

    Dalende energieprijzen, een hogere opzegboete per 1 juni en na lange tijd bieden energieleveranciers weer vaste contracten aan. De energiemarkt verandert, maar wat is nu wijsheid om te doen? Voor meerdere jaren een vast contract tekenen, of toch even wachten in de hoop dat de prijzen nog verder dalen? Twee experts geven hun advies. ,,Momenteel heb je nog niet heel veel keuze in energiecontracten, maar ik verwacht dat dit vanaf 1 juni wel komt.”