De organisatoren Bertine Bosch (links) en Marion Tischler van het nieuwe grensoverschrijdend Kunstproject Zu Hause in de expostieruimte Perron 1 bij station Delden. Boven een aantal bijzondere souvenirs.
Volledig scherm
PREMIUM
De organisatoren Bertine Bosch (links) en Marion Tischler van het nieuwe grensoverschrijdend Kunstproject Zu Hause in de expostieruimte Perron 1 bij station Delden. Boven een aantal bijzondere souvenirs. © Emiel Muijderman

Kunst kopen bij kiosk op station Delden

DELDEN - In de stations van Delden en het Duitse Bramsche staat vanaf 3 maart een speciale kiosk met kunst. Meer dan vijftig kunstenaars maakten souvenirs die de komende weken aan reizigers worden verkocht.

  1. Diepenheimse Schutterij zet eigen iconisch onderkomen te koop: ‘Onderhoud monumentaal pand onbetaalbaar’
    PREMIUM
    Met video

    Diepenheim­se Schutterij zet eigen iconisch onderkomen te koop: ‘Onderhoud monumen­taal pand onbetaal­baar’

    DIEPENHEIM - Het is een besluit genomen met lichte pijn in het hart, zeker voor de wat oudere leden. Maar wel in de volle overtuiging dat dit het beste is, voor zowel de vereniging als Diepenheim. Het iconische stationspand aan de Lindelaan, sinds 1987 onderkomen van de Diepenheimse Schutterij, staat te koop. „De onderhoudskosten zijn voor ons niet meer op te brengen.”