Leerlingen van het kindcentrum in Markelo bij het insectenhotel dat ze van vrijwilligers van Machtig Mooi Markelo Zoemt kregen. Het hotel heeft de vorm van een honingrat ien is gemaakt door Bennie Schreurs.
Volledig scherm
Leerlingen van het kindcentrum in Markelo bij het insectenhotel dat ze van vrijwilligers van Machtig Mooi Markelo Zoemt kregen. Het hotel heeft de vorm van een honingrat ien is gemaakt door Bennie Schreurs. © fotosrudio markelo

Leerlingen Markelose basisscholen krijgen buiten les over natuur en biodiversiteit

MARKELO - Leerlingen van het kindcentrum in Markelo krijgen in de toekomst les over natuur en biodiversiteit  in het retentiegebied aan de A. ten Hovestraat dat tot een natuur- en educatieterrein wordt omgetoverd.

  1. De perenboom en de as van Engel bij de folly van Azelo
    PREMIUM
    ons dna

    De perenboom en de as van Engel bij de folly van Azelo

    Waar de wapperende vlag met het Twentse ros een rafelrand heeft. Waar de bed and breakfast Gasterij De Beiert heet. Waar de kruising van vier verharde wegen, als je goed oplet, een vijfsprong is. Waar de Borgsweg namelijk een zandweg is. Waar een al verweerde sticker beweert dat aan het herstel van een kapotte straatlantaarn wordt gewerkt. Waar volgens de paddenstoel de afstand per fiets naar Zenderen 3,3 kilometer is.

Hengelo e.o.