Volledig scherm
© Charel vna Tendeloo

Mantelzorgers in de Hof krijgen tegoedbon voor bakker

GOOR - Mantelzorgers krijgen dit jaar een tegoedbon van 7,50 euro die ze kunnen verzilveren bij een van de warme bakkers in de gemeente. Dit presentje wordt aangeboden door de gemeente en Salut in het kader van de 'Dag van de mantelzorger' op 10 november.

In 2017 kregen mantelzorgers in de Hof van Twente een bos bloemen en vorig jaar verrasten Salut en de gemeente zorgdragende inwoners met een bioscoopbon. Welzijnsorganisatie Salut is blij dat ze in samenwerking met de gemeente iets kunnen doen voor deze groep.

"Mantelzorgers zorgen voor iemand in hun directe omgeving die chronisch ziek, gehandicapt of dementerend is. Langdurig verzorgen is niet eenvoudig. De zorgtaak kan je overbelasten. En onbegrip van familie, je werkgever of instanties vreet energie. Het is dan ook belangrijk dat je weet hoe je je moet opladen en dat ook doet. Als dank voor hun inzet, toewijding, aandacht en energie hebben we samen met de gemeente Hof van Twente mantelzorgers in het zonnetje gezet. In dit koude seizoen, is de mantelzorger iets lekkers van de warme bakker aangeboden."

Mantelzorgers kunnen voor meer informatie contact opnemen met Salut via: 0547-260053, app 06-2089 4999 of mail naar info@salut-welzijn.nl.

Hengelo e.o.