Markelose horeca springt in gat dat failliet Bill’s Bar achterlaat

MARKELO - Jongeren uit Markelo en omgeving hoeven niet bang te zijn dat er niets te doen is in Markelo tijdens de feestdagen nu Bill’s Bar failliet is verklaard.

Waar in voorgaande jaren Bill’s Bar een uitgebreide programmering had voor Kerstmis en de jaarwisseling, springen nu andere horecagelegenheden in dat gat.

Zo is er op eerste kerstdag bij Toornsmit aan de Goorseweg een Christmasparty vanaf 22.00 uur in de kelderbar, met medewerking van de Rick&TijnShow. De entree is gratis.

Het uitgaanspubliek kan vervolgens op tweede kerstdag naar de Christmasparty in het café van De Haverkamp aan de Stationsstraat, waar de Rick&TijnShow wederom hoofdact is. Ook dan begint het feest om 22.00 uur. De entree is gratis.

Dieka van de Kruusweg heeft, net als voorgaande jaren overigens, voor beide kerstdagen een programma. Op eerste kerstdag begint Christmas Time om 22.30 uur. Op tweede kerstdag is de megadiscotheek aan de Oude Rijssenseweg zelfs al om 17.00 uur open. Alle zalen zijn open en in elke zaal is een andere muziekstijl te beluisteren. In de Olifantenzaal speelt de coverband Noah. De entree is 7 euro.

Om de overgang van 2013 naar 2014 te vieren wordt bij Café Toornsmit een Sylvesterparty gehouden. Die vindt plaats in een grote tent op het parkeerterrein naast de bar. Wederom zorgt de Rick&TijnShow voor de muziek. Kaarten hiervoor à 5 euro zijn alleen verkrijgbaar in de voorverkoop bij Toornsmit. Aan de deur worden geen kaarten verkocht. De feesttent gaat om één uur open.

Ook De Haverkamp houdt een oud en nieuwparty. Om één uur gaat de zaal open. De entree is gratis.

Hengelo e.o.