Zes vrienden, allemaal Formule 1-liefhebbers, hebben café De Boemel in Delden omgedoopt tot een Formule 1-/Max Verstappen-café. Vanwege de coronamaatregelen konden ze de race niet in Oostenrijk bijwonen. Tweede van rechts Stefan ten Brummelhuis, een van de initiatiefnemers.  Max Verstappen is op het scherm te zien.
Volledig scherm
PREMIUM
Zes vrienden, allemaal Formule 1-liefhebbers, hebben café De Boemel in Delden omgedoopt tot een Formule 1-/Max Verstappen-café. Vanwege de coronamaatregelen konden ze de race niet in Oostenrijk bijwonen. Tweede van rechts Stefan ten Brummelhuis, een van de initiatiefnemers. Max Verstappen is op het scherm te zien. © Lars Smook

Max Verstappen toejuichen vanuit Deldens Formule 1-café

DELDEN - De motoren van de Formule 1-wagens brullen weer en dat wil een kameradengroep uit Delden weten ook. De raceliefhebbers hebben hun stamcafé De Boemel omgetoverd tot een Formule 1- annex Max Verstappen-café.  

  1. Sanne en Daphne kunnen blind naar de plek rijden waar hun broers overleden: ‘Daar zijn we één met hem’
    PREMIUM
    bermmonumenten

    Sanne en Daphne kunnen blind naar de plek rijden waar hun broers overleden: ‘Daar zijn we één met hem’

    AMBT DELDEN - Waar ze naartoe wilden, weet niemand. Wellicht naar Dieka van de Kruusweg in Markelo. Maar wat hun bestemming ook was; Jurgen Bax (22) en Stef Klein Willink (23) kwamen er nooit aan. Want op de Rijssenseweg in Ambt Delden verongelukten de twee Almeloërs met hun auto in de nacht van 28 op 29 januari 2017. Niemand heeft gezien wat er gebeurde.

Hengelo e.o.