Volledig scherm
Vorig jaar was er een opblaasbare kerk als feesttent op de Paasparty. © Emiel Muijderman

Nog 300 kaarten voor Paasparty Bentelo

BENTELO - Het lijkt erop dat voor het derde jaar op rij de Paasparty Bentelo die op Eerste Paasdag wordt gehouden is uitverkocht. Er zijn nog een krappe 300 van de 6.000 kaarten beschikbaar. 

De jongeren van PJO-HaJo verwachten dat die kaarten snel weg zullen zijn. 

Opblaasbare Iglo

Vorig jaar stonden er op de paasparty vijf tenten met verschillende thema's en muziekstijlen. Dit jaar zullen dat er vier zijn: in de 'Dance Vibes' wordt hous, EDM en hardstyle gedraaid. In de 'Summer Dive' hangt een relaxed zomersfeertje en wordt ook zomerse muziek gedraaid. Ook is daar een cocktailbar. In de 'Rock 'N Old' wordt rock&roll uit de jaren '70 en '80 gedraaid. En nieuw is dit jaar de 'Club Iglo', een opblaasbare iglo waar feestmuziek wordt gedraaid in het 'winterwonderland-thema'. 

Tijdens het feest zijn ruim 250 vrijwilligers op de been om alles in goede banen te lijden. Een groot deel van de vrijwilligers is lid van de vereniging PJO-Hajo. 

Paasvuur

Naast de Paasparty is er ook het paasvuur, dat om 20.00 uur wordt aangestoken door Tom Jannink, voorzitter van de VVV Hof van Twente. De muziek gaat aan om 20.30 uur. 

Het evenement wordt gehouden aan de Bentelosestraat 44. 

Hengelo e.o.