Volledig scherm
© SummerClash

Nog één keer feest en volleyballen tijdens SummerClash Delden

DELDEN – SummerClash The Finals: na vijf jaar stopt de organisatie Refest met het organiseren van het beachvolleybaltoernooi in Delden. "Jammer dat we moeten stoppen wegens tijdgebrek, maar we gaan er weer een mooie editie van maken."

De teller staat inmiddels op 80 teams. Geïnteresseerden kunnen zich nog tot 16 juli aanmelden met een team. "SummerClash is een sportevenement met veel muziek, lekker eten en een goede afterparty."

Jubileumeditie

Voor deze jubileumeditie op 29 juli heeft de organisatie Refest een speciale loods gekocht. "We willen de beachvolleybalvelden bij het feestterrein betrekken. De zijkanten laten we open, zodat er veel doorloop ontstaat. De loods zorgt al direct voor een mooie sfeer op het terrein", vertelt mede-organisator Robert Kenkhuis.

Naast de sportieve activiteiten draaien er gedurende de dag ook verschillende DJ’s op het feestterrein, onder wie DJ Jelmex van 11 jaar oud. Refest wil hiermee aanstormende talent een podium bieden. Feestnation en Freestylet sluiten de dag af.

Refest

Vijf jaar geleden besloot een vriendengroep uit Delden SummerClash op te richten. Dat de jongens nu moeten stoppen is jammer, vindt Kenkhuis. "Maar we zijn nu allemaal druk met ons eigen werk en kunnen het eigenlijk niet meer combineren. We hopen dat er een groep is die de organisatie van het toernooi voortzet, maar tot nu toe heeft nog niemand zich gemeld. Wie weet komen we over een aantal jaar zelf nog terug met een leuk evenement."

Meer informatie: www.refest.nl. 

Volledig scherm
De opbouw van SummerClash 2018 © SummerClash

Hengelo e.o.