Volledig scherm
Vorig jaar was de start van de Markelose fietsvierdaagse bij De Kroon, dit jaar bij ‘t Wapen van Markelo. © Emiel Muijderman

Op de pedalen voor Markelose fietsvierdaagse

MARKELO De Markelose Fietsvierdaagse gaat dinsdag van start. Vanaf negen uur kunnen fietsers op pad voor de dertigste editie van dit evenement. 

De organiserende Stichting Wielersport Markelo heeft weer gezorgd voor afwisselende routes door en rondom Markelo. Deelnemers kunnen kiezen uit routes van 30, 45 of 60 km. In de routes zijn verschillende aantrekkelijke toeristische punten opgenomen. 

De start en finish zijn dagelijks bij Het Wapen van Markelo. Er kan gestart worden tot 13.00 uur en voor de 30 km routes zelfs tot 15.00 uur. Door de medewerking van DMD Events is er woensdag en donderdag muziek op het terras bij de finish. 

De deelnamekosten zijn voor vier dagen 11 euro voor de 45 en 60 km routes en 8 euro voor de 30 km. Voor leden van de NFTU geldt een korting. 

Mensen die geen vier dagen kunnen deelnemen kunnen per dag meedoen met een dagkaart. De routes zijn geheel bewegwijzerd met pijlen. Daarnaast krijgen de deelnemers een duidelijke routebeschrijving mee.

Hengelo e.o.