De vele hoedjes van oud-minister van Defensie Ank Bijleveld. Na jaren is ze dit jaar afwezig op Prinsjesdag. De Goorse CDA-politica trad vorige week af als (demissionair) minister en is als gevolg dus ook afwezig op Prinsjesdag. Bijleveld kwam de afgelopen jaren steevast ten tonele met een hoedje bij de troonrede, waarvan sommigen een politie boodschap bij zich droegen.
Volledig scherm
De vele hoedjes van oud-minister van Defensie Ank Bijleveld. Na jaren is ze dit jaar afwezig op Prinsjesdag. De Goorse CDA-politica trad vorige week af als (demissionair) minister en is als gevolg dus ook afwezig op Prinsjesdag. Bijleveld kwam de afgelopen jaren steevast ten tonele met een hoedje bij de troonrede, waarvan sommigen een politie boodschap bij zich droegen. © Beeldbewerking DTCT

Oud-minister Bijleveld beleeft Prinsjesdag dit jaar vanuit Goor: 'De hoed was nog niet uitgezocht’

GOOR - De jurk hing al klaar, het hoedje zou afgelopen weekend worden uitgezocht. Maar het was al niet meer nodig: defensieminister Ank Bijleveld bood vrijdag haar ontslag aan aan de koning. En dus zit ze deze Prinsjesdag thuis, in het Twentse Goor.

Hengelo e.o.