Visualisatie van de windmolens. Deze impressie biedt een beeld vanaf de Visschersdijk in Hof van Twente, die in het Gelderse overgaat in de Exelseweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Visualisatie van de windmolens. Deze impressie biedt een beeld vanaf de Visschersdijk in Hof van Twente, die in het Gelderse overgaat in de Exelseweg. © impressie Pure Energie/Walow BV/Lochem Energie

Plannen voor drie windturbines tussen Lochem en Markelo worden met argusogen gevolgd

EXEL/MARKELO - Het voornemen om drie windturbines in het buitengebied van Lochem te bouwen, langs de gemeentegrens met Hof van Twente, wordt in Hof met argusogen gevolgd. Ontwikkelaar Pure Energie uit Enschede heeft onlangs overeenkomsten gesloten met grondeigenaren in het gebied.

  1. Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgeslagen’
    PREMIUM

    Almelose verslaafde accudief gaat ook bij Bauhaus in Hengelo hardhandig voor de bijl: ‘Ik was doorgesla­gen’

    De vrouw zette de fiets neer bij MC de Kolk aan de Bornerbroeksestraat. S. komt naar buiten, steekt een pin in de fietsaccu, klik, los. De accu verdwijnt onder zijn jas en hij loopt er mee weg. Schade: honderden euro’s. Maandagmorgen stond S. voor de politierechter. Voor deze, en nog meer diefstallen, ook van gereedschap. „Ernstige feiten, vervelend voor ons allemaal.”
    Hengelo