Martha Wolters begon op de Schoolfeestweide in Goor en zwerft nu met haar caravan door de gemeente, uit protest tegen het woonwagenbeleid van de gemeente Hof van Twente.
Volledig scherm
Martha Wolters begon op de Schoolfeestweide in Goor en zwerft nu met haar caravan door de gemeente, uit protest tegen het woonwagenbeleid van de gemeente Hof van Twente. © Emiel Muijderman

PvdA op de bres voor Martha Wolters en haar woonwagen

GOOR - De Partij van de Arbeid wil dat de gemeente Hof van Twente binnen een jaar minimaal vier woonwagenplekken realiseert. „En dat is absoluut geen vreemde eis. De gemeente weet als sinds 2018 dat oud-woonwagenbewoners recht hebben op zo’n plek”, zegt Fred Rijkens. 

  1. 
Ongemak over donorconceptie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ongemak over donorcon­cep­tie van je kind? ‘Leg uit dat iedereen erbij hoort, ook de donor’

    Ouders die een kind krijgen met hulp van een spermadonor kampen met psychosociale problemen wanneer zij onvoldoende steun en begeleiding krijgen als het kind er eenmaal is. Dit blijkt uit nieuw onderzoek van het Amsterdam UMC. Heterostellen, lesbische stellen en alleenstaande moeders lopen in de opvoeding regelmatig tegen dingen aan waarbij ze professionele hulp en contact met lotgenoten missen.

Hengelo e.o.