Volledig scherm
Famk Louise was boos © screenshot

Rapper Famke Louise boos van podium in Dieka Markelo

ENSCHEDE/MARKELO - Famke Louise heeft zaterdag haar optreden in discotheek Dieka in Markelo voortijdig beëindigd. De vlogster, zangeres en model beende boos van het podium. Reden? Scheldpartijen en een bierdouche voor haar fans.

Famke Louise heeft sinds 2016 een  eigen YouTube-kanaal en scoorde vorig jaar een hit met de nummers Op Me Monnie en Vroom. Momenteel heeft de 19-jarige ster een nummer 1-hit heeft met het nummer Fan samen met Ronnie Flex. 

Zaterdag was ze te gast in de Twentse disco Dieka. Beelden op internet laten zien hoe ze haar show stopte en boos van het podium beende. Een bierdouche voor haar fans voorin in de zaal was de reden. Vervolgens moest ze het ontgelden: het 'hoer-hoer-hoer' galmde door de zaal.

Artikel gaat onder filmpje verder

Quote

Als er iets is waar je niet aan moet zitten bij mij zijn het mijn fans

Famke Louise

'Zit niet aan mijn fans'

Volgens Famke Meijer (haar echt naam) kon ze niet anders. Op sociale media ging ze kort op het incident in. ,,De biertjes kwamen niet op mij. En als dat was gebeurd, was het niet zo erg geweest omdat ik wel tegen een stootje kan'', reageerde ze naderhand in een filmpje. ,,Het bier kwam echter wel op mijn fans. Als je iets niet moet doen is aan mijn fans komen. Daarom heb ik besloten te stoppen.''

Famke Louise kreeg niet alleen in de zaal een scheldkanonnade te verwerken. "Ik kreeg allemaal reacties dat ik een hoer ben. Maar ik vind gewoon niet leuk als er bier gegooid wordt en daarmee mijn fans belast worden."

Discotheek Dieka wil niet officieel reageren maar zegt dat het verhaal anders ligt. Zo zou Famke Louise 1,5 minuut voor het eind van haar show het podium hebben verlaten, in plaats van na ruim een minuut. 

Volledig scherm
Famke Louise © Famke Louise

Hengelo e.o.