Acteurs Maarten Wansink en Trudi Klevers spelen de hoofdrol in het buitentheaterstuk GROND, over de dagelijkse sores van de boer op het platteland.
Volledig scherm
Acteurs Maarten Wansink en Trudi Klevers spelen de hoofdrol in het buitentheaterstuk GROND, over de dagelijkse sores van de boer op het platteland. © Paul Hoes

Theaterstuk GROND op Landgoed Twickel: over de worsteling van agrariërs en de broodnodige ontmoeting tussen stad en platteland

AMBT DELDEN - Financiële problemen, aanhoudende werkdruk en een negatief beeld in de media en de samenleving. Boeren lopen niet met hun sores te koop, het zijn doorzetters die lang proberen er zelf uit te komen door nog harder te werken. Met alle gevolgen van dien.

  1. Mag een zorgverzekeraar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Mag een zorgverze­ke­raar je weigeren als je een slechte gezondheid hebt?

    Over wat er wel en wat er niet gedekt wordt door de zorgverzekering bestaan veel misverstanden. En hoewel je misschien niet altijd zin hebt om dat tot op de bodem uit te zoeken, kan je veel geld besparen door dat wel te doen. Vergelijkingssite Independer liet onafhankelijk onderzoek uitvoeren naar de belangrijkste misverstanden, deze keer: mag een zorgverzekeraar je weigeren voor de basisverzekering vanwege een slechte gezondheid?

Hengelo e.o.