Volledig scherm
© Sandra van der Steen/ Thinkstock

Toch nog juichen voor Oranje: Oad brengt EK finale ’88 tot leven

GOOR – Dat wordt toch nog juichen voor Oranje dit jaar. Oad, die in 1988 ook het busvervoer rondom het EK heeft verzorgd, wil de échte Oranjefans een onvergetelijk weekend bezorgen en organiseert zaterdagavond 9 juli het Oranjefeest in hartje Berlijn waar de finale van 1988 wordt afgespeeld op een groot scherm.

Oad hoopt dat deze reis voor sommige voetbalfans het EK van dit jaar wat meer tot leven brengt. Toch nog verkleed in het oranje en toch nog één keer juichen voor Marco van Basten. Het busbedrijf speelt met deze reis in op de onlangs verschenen video door BLIKFILM, die ruim 11.000 keer is gedeeld via Facebook:

Vanuit meerdere opstapplaatsen in Nederland kunnen mensen mee naar Berlijn. De bussen vertrekken op vrijdagmiddag 8 juli en rijden zondagochtend 10 juli terug naar Nederland.

De reis is vanaf woensdag te boeken op Oad.nl/EK88 en kost 135 euro per persoon, inclusief busvervoer, twee overnachtingen in een 3 sterren hotel, ontbijt, een lunch pakket en exclusieve tickets voor het Oranjefeest in hartje Berlijn.

Hengelo e.o.