Een handbiker in actie op de eerste dag van de Rolstoel4Daagse. De deelnemers leggen vier dagen lang verschillende routes van 9 tot 50 kilometer in Twente af.
Volledig scherm
Een handbiker in actie op de eerste dag van de Rolstoel4Daagse. De deelnemers leggen vier dagen lang verschillende routes van 9 tot 50 kilometer in Twente af. © Hollandse Hoogte / ANP

Weersvoorspellingen lijken gunstig: ‘Eindelijk weer ‘normale’ Rolstoel4Daagse in Delden’

DELDEN - Het was de afgelopen dagen billenknijpen voor de organisatie van de Twentse Rolstoel4Daagse: blijft het zo warm of zakt het kwik tot onder de 30 graden en kan er na vier jaar eindelijk weer gereden worden? „Het lijkt gelukkig de goede kant op te gaan”, aldus Rob Hansen van de organiserende stichting. 

  1. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
    PREMIUM
    MET VIDEO

    Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

    Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”