Volledig scherm
Gert-Jan Morsink voor het hoofdkantoor van SNT in Amersfoort, het callcenter dat later opging in Webhelp. © Schippers Desirée

Zakenman Gert-Jan Morsink uit Goor overleden

GOOR – Zakenman Gert-Jan Morsink (55) uit Goor is overleden. Morsink bezweek maandagavond aan de gevolgen van een hartaanval.

Morsink maakte furore in de zakenwereld en was de laatste jaren lid van de raad van bestuur bij Webhelp, een internationale organisatie die bedrijven helpt bij de afhandeling van klantencontacten. Hij kwam bij Webhelp terecht, nadat deze multinational callcenter SNT had overgenomen. Tussen 2008 en 2011 liet hij als algemeen-directeur de postorganisatie Sandd in Apeldoorn fors groeien.

Asito en Wavin

In de jaren die daaraan voorafgingen, was econoom Morsink directeur van de PCH Dienstengroep (dochter VolkerWessels) en werkte hij voor Asito en Wavin. Morsink was de eerste voorzitter van de VVV in de Hof van Twente en een graag geziene persoon in de sponsorrijen bij FC Twente en speelde jarenlang in het elftal van de sponsorclub TOS. Gert-Jan Morsink laat een vrouw en drie kinderen achter.

  1. Politie Hof van Twente brengt jonge avonturier weer veilig thuis: ‘Ik woon naast de buurvrouw’

    Politie Hof van Twente brengt jonge avonturier weer veilig thuis: ‘Ik woon naast de buurvrouw’

    GOOR/MARKELO - Een aandoenlijke foto van een jong jongetje dat zondagmiddag ‘op avontuur’ is gegaan verwarmt de harten van de volgers van de Facebookpagina van de Politie Hof van Twente. Na zijn vader kwijt te zijn geraakt tijdens het boodschappen doen bracht agente Elles Blokhuis het mannetje weer naar huis. Waar dat huis was? “Naast de buurvrouw”, antwoordde het jongetje ad rem.

Hengelo e.o.