Jeffrey Hooglands  ouder s Ans en Jos, broers Robin en Björn, nicht Karine Freriksen en buurjongen Ruben op den Dries willen er bij zijn als de baanwielrenner in Tokio voor goud gaat.
Volledig scherm
PREMIUM
Jeffrey Hooglands ouder s Ans en Jos, broers Robin en Björn, nicht Karine Freriksen en buurjongen Ruben op den Dries willen er bij zijn als de baanwielrenner in Tokio voor goud gaat. © Lenneke Lingmont

Familie staat buiten als baanwielrenner Jeffrey Hoogland in Tokio voor goud gaat

NIJVERDAL - De vliegtickets en het verblijf in Tokio zijn al geregeld. De familie van wielrenner Jeffrey Hoogland wil erbij zijn als hij deze zomer op de Olympische Spelen voor goud gaat. Er is een maar: ze hebben niet genoeg wedstrijdkaarten.

Zijn ouders Jos en Ans zijn niet alleen steun en toeverlaat van Jeffrey Hoogland, ze zijn ook zijn trouwste fans. Vanaf het prille begin, toen hun zoon een fietscrosstalent was, moedigen ze hem aan bij wedstrijden. In binnen- en buitenland. Jeffrey waardeert dat enorm, vertelt moeder Ans. "Ook als hij gefocust is voor een race zoekt hij toch altijd even oogcontact met ons. Direct na de wedstrijd komt hij langs voor een knuffel."

Poll

Supermarkt in Holten mag ondanks coronacrisis niet open op zondag van gemeente

Supermarkt in Holten mag ondanks coronacrisis niet open op zondag van gemeente

  • Een zondagsopening draagt juist nu bij aan spreiding van bezoek (68%)
  • Begrijpelijk, deze gemeente heeft de zondagsrust nog hoog in het vaandel (26%)
  • Geen probleem, zolang ze op zondag maar aan huis bezorgen (6%)
368 stemmen