Volledig scherm
Het bos aan de Huttenveldsweg, langs de Wolfkaterweg tussen Beckum en Bentelo. © Tubantia

Geen aangifte, aanrandingszaak Beckum gesloten

BECKUM - De politie beschouwt de aanrandingszaak bij Beckum als gesloten. Het slachtoffer heeft besloten geen aangifte te doen en er zijn verder te weinig aanwijzingen om het onderzoek voort te zetten. 

Volgens politiewoordvoerder Chantal Westerhoff zijn er meerdere gesprekken met het slachtoffer gevoerd, maar heeft zij uiteindelijk laten weten geen aangifte te doen. Wat de reden daarvoor is, kan Westerhoff niet zeggen. De aangifte was cruciaal voor het voortzetten van het onderzoek, omdat er los daarvan te weinig aanwijzingen waren.

Paarden

Over de aanranding werd wel een melding gedaan. Het betrof een vrouw die vrijdagavond 30 november bij haar paarden in een wei bij de Wolfkaterweg/Ter Avestweg was geweest en op de weg terug door een man van haar fiets werd getrokken. Ze zou vervolgens zijn meegenomen naar een bos bij de Huttenveldsweg. De vrouw zou zijn ontkomen, omdat de man werd gestoord door een voorbij komende auto.

Niet onveilig

Een tweede reden om het onderzoek stop te zetten, is dat de omgeving niet bekend staat als onveilig. Er zijn ook geen eerdere meldingen bekend over het lastig vallen van vrouwen in die buurt.

Live Voetbal

home logo FC UtrechtUTR
EINDE
1-1
VitesseVIT
away logo

Poll

Twentse steden scoren slecht in onderzoek woonaantrekkelijkheid

Twentse steden scoren slecht in onderzoek woonaantrekkelijkheid

  • Wat een onzin, ik woon hier met veel plezier (50%)
  • Begrijpelijk, we hebben hier gewoon minder faciliteiten dan in het westen (16%)
  • Een goede motivatie om nog meer te investeren in deze regio (33%)
1380 stemmen