Frank Wormuth met zijn oud-aanvoerder Robin Pröpper. De speler vertrekt bij Heracles en kiest voor FC Twente. Volgens de trainer gaat het om geld. Hij vindt FC Twente geen sportieve stap omhoog.
Volledig scherm
PREMIUM
Frank Wormuth met zijn oud-aanvoerder Robin Pröpper. De speler vertrekt bij Heracles en kiest voor FC Twente. Volgens de trainer gaat het om geld. Hij vindt FC Twente geen sportieve stap omhoog. © Pro Shots / Niels Boersema

Gilissen over vertrek aanvoerder: ‘Dit is het laatste wat we van Robin hadden verwacht’

Bij Heracles vinden ze het teleurstellend dat Robin Pröpper voor FC Twente kiest. Al had de club niet het gevoel dat hij dit seizoen nog terug zou keren. „Hij heeft ons steeds afgehouden”, zegt Tim Gilissen. „Het is vermoedelijk een keuze voor geld en dat mag”, reageert trainer Frank Wormuth.

 1. Krachtige mediacampagne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  Krachtige mediacam­pag­ne toont echte lichamen van pas bevallen vrouwen

  In de media en online zien we niet vaak realistische beelden van pas bevallen vrouwen, vindt het Australische menstruatieondergoedmerk Modibodi. Daarom lanceert het samen met stockbeeldenbedrijf Getty Images een campagne die het moederschap in al zijn facetten en echte lichamen van pas bevallen vrouwen wil tonen. Het merk nodigt ouders ook uit om op sociale media hun eigen foto’s te plaatsen met de hashtag #PostpartumUnfiltered.
 2. Buurtbewoners eisen actie van de burgemeester na schietpartij: ‘Dit pand moet gewoon op slot’
  PREMIUM

  Buurtbewo­ners eisen actie van de burgemees­ter na schietpar­tij: ‘Dit pand moet gewoon op slot’

  ENSCHEDE - De machteloosheid bij bewoners van de Vluchtestraat, waar donderdagavond een schietpartij plaatsvond, is nog steeds voelbaar. Hoe vaak hebben ze de politie niet gewaarschuwd dat het in een woning van de buurvrouw niet pluis is. Dat er drugs gedeald wordt en dat er ongure types rondhangen? Nu is voor hen de maat vol en eisen ze actie van de burgemeester. „Deze woning moet gewoon op slot voor langere tijd.”

Poll

Corporatie verkoopt flat in Almelo, alle 64 huurders moeten verkassen

Corporatie verkoopt flat in Almelo, alle 64 huurders moeten verkassen

 • Een fatsoenlijke corporatie zet haar huurders niet zo op straat (71%)
 • Dit is nou eenmaal het risico dat je loopt als je een woning huurt (6%)
 • Die flat is verloederd, bewoners hebben straks vast een fijner huis (23%)
2802 stemmen