Husselsaus uit Twente groeit keihard en onderhandelt met grote sausproducent: ‘Geheim recept ligt in de kluis’

videoENSCHEDE - Husselsaus groeit hard. Zo hard dat de bereiding en verpakking van het fris-hartige sausje in de keuken van Het Hanninkshof in Usselo straks niet meer te doen is. Maker Jojan Kersbergen en Sabine Hof onderhandelen met een grote speler in de ‘sauzenwereld’ over grootschalige productie. ‘Het geheime recept weten alleen wij en twee van onze koks.’

Poll

Mogelijk meer betalen op festival of in stadion: patatbakjes en bierbekers zwaarder belast

Mogelijk meer betalen op festival of in stadion: patatbakjes en bierbekers zwaarder belast

  • Logisch als handelaren opgelegde toeslagen doorberekenen naar de klant (15%)
  • Het leven was al duur, maar een beetje vertier is straks echt onbetaalbaar (27%)
  • Zorg er nou eens voor dat die heffingen in alle EU-lidstaten gelijk zijn! (58%)
1836 stemmen