Aangeboden door ROC van Twente
Advertentie
'Aangeboden door...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Tubantia zijn hier niet bij betrokken.
Jercy
Volledig scherm
Jercy © ROC van Twente

Open avond ROC van Twente: 22 november 2018 op 6 locaties

ROC van TwenteLeerlingen in het voorgezet onderwijs bereiden zich in deze periode voor op de keuze voor een vervolgopleiding, vooral als ze in de 4e klas zitten. Om hen daarbij te helpen, organiseert ROC van Twente een open avond op donderdag 22 november. Van 18.00 – 21.00 uur openen zes locaties hun deuren: in Almelo (Wierdensestraat 65 en De Sumpel 4-6), Hengelo (Gieterij 200) en in Enschede (Wethouder Beversstraat 165, Colosseum 87 en Van Galenstraat 19).

Ontdek het mbo

Het mbo heeft veel te bieden in zestien verschillende richtingen. Van bouw en infra tot zorg en welzijn, van economie en administratie tot transport en logistiek. Teveel om op te sommen. Ontdekken welke mogelijkheden er allemaal zijn in het mbo is de rode draad van de open avond.

Voorlichting

Tijdens de open avond zijn er diverse voorlichtingen voor leerlingen en hun ouders en/of verzorgers. Docenten vertellen over de richtingen in het mbo, wat het beroepsbeeld is en welke opleidingen daarbij passen. Ook is er ruimte om met docenten en studenten in gesprek te gaan.

Vooraf aanmelden

Leerlingen kunnen zich vooraf aanmelden via www.rocvantwente.nl/opendagen. Ouders/verzorgers hoeven dat niet te doen, die zijn van harte welkom zonder aanmelding. De leerling krijgt na zijn aanmelding o.a. een plattegrond van de locatie op de mail.

Beleef het mbo in januari 2019

Leerlingen die al weten welke kant ze op willen, kunnen het beste naar de open dagen in januari gaan. Dan zijn bijna alle locaties open, zijn er allerlei doe-activiteiten en demonstraties en is ook het werkveld aanwezig. De open dagen zijn op vrijdag 25 januari van 15.00 -20.00 uur en zaterdag 26 januari van 10.00 – 14.00 uur.