Volledig scherm
Kim Kötter heeft fotoshoot voor haar nieuwe babylijn met fotografe Lisette Lubbers. © Carlo ter Ellen DTCT

Twentse baby’s showen nieuwe kledinglijn van Kim Kötter

ENSCHEDE - Voormalig Miss Universe Kim Kötter koos tien Twentse baby’s als model voor de presentatie van haar nieuwe kledinglijn. Deze zondag zijn de fotoshoots met fotografe Lisette Lubbers in de Twentsche Foodhal in Enschede.

Af en toe wordt een luier verwisseld, maar dat is dan ook de enige ‘wanklank’ tijdens de uren durende sessies voor de lens van babyshootfotografe Lisette Lubbers uit Enschede. “Er is nog geen traantje geplengd. We hebben superlieve modellen”, vertelt Kim Kötter verheugd.

De wens voor een eigen kinderkledinglijn, dateert al uit haar jeugd. “Als kind was ik al bezig met kleertjes voor de poppen. Moest ik ergens babysitten, dan verwisselden mijn oppaskindjes ook altijd een paar keer van kleding.” 

Snoetje

Nadat presentator en ondernemer Kim Kötter zelf was bevallen van zoon Muck, zette ze haar wens om in daden.“Voor het bekende kinderkledingmerk Moodstreet heb ik nu de nieuwe lijn Moodstreet bij Kim Kötter helemaal zelf bedacht. Mijn kleuren ecru, oud roze, lavendel en oud groen zitten erin. Net als de afbeelding van dit hondje, afgeleid van ons eigen hond Snoetje’’, wijst ze. De stoffen zijn volgens Kim biologisch en niet via kinderarbeid gemaakt.

Hoe populair fotoshoots zijn onder jonge ouders, bleek uit de oproep die Lisette Lubbers en Kim Kötter op Facebook plaatsten. Liefst 2500 reacties kwamen binnen. Vijf jongens en vijf meisjes met maatje 86 werden gekozen, allemaal uit Twente. “Ik woon al jaren in Loosdrecht, maar voor de shoot heb ik bewust voor Enschede gekozen. Dat komt omdat ik samenwerk met Lisette Lubbers en zij woont hier. Zij is zó goed met baby’s.’’ 

Glimlach

De jonge ouders Charlotte Laarhuis en Mark Wolters uit Oldenzaal knikken. Hun 7 maanden oude zoon Quin blijft maar lachen terwijl hij al vier verschillende setjes heeft gepast.

Volledig scherm
Charlotte Laarhuis en Mark Wolters met hun zoon Quin die op de foto mag voor Moodstreet by Kim Kötter. © Carlo ter Ellen DTCT

Als op commando toont Quin de zoveelste glimlach. Daarna is het meisje Billy-Rose aan de beurt. Zij is enige niet-Twentse baby in het gezelschap. Haar ouders Rutger en Kimberley van Dijk reisden deze morgen helemaal vanuit Hendrik-Ido-Ambacht naar Enschede voor de shoot.

“Wij zijn trots op onze mooie dochter. Zij is al heel vaak model geweest. Na afloop van de shoots krijgen we de foto’s. Die plaatsen we op Instagram, waar Billy-Rose een eigen account heeft’’, vertelt Kimberley. Ze krijgt net als de andere ouders als dank voor deelname aan de shoot enkele kledingsetjes cadeau.

Moeder

Over twee weken zijn de babylijn (maat 50 tot en met 80) en de dreumeslijn (74 tot en met 104) van Moodstreet by Kim Kötter online en bij 80 verkooppunten in het hele land te koop.

Dat is nog ruim op tijd voor Kim in maart haar tweede kindje hoopt te krijgen. Nu al staat vast dat de tweede zoon van Kim en partner Jaap Reesema zelf ook model wordt van Moodstreet. Net als zijn broer Muck.

poll

Twentse burgemeesters liggen goed bij hun inwoners

Twentse burgemeesters liggen goed bij hun inwoners

  • Klopt, ik ben trots op mijn burgemeester (33%)
  • Als ik mocht kiezen, was het een ander geweest (38%)
  • Ik zou niet weten wie mijn burgemeester is (29%)
830 stemmen