Peter Kleinhout voor de in mei in gebruik genomen productievestiging van Intermezzo Meat in Borne.
Volledig scherm
PREMIUM
Peter Kleinhout voor de in mei in gebruik genomen productievestiging van Intermezzo Meat in Borne. © Reinier van Willigen

Twentse Peter Kleinhout koning van de geroosterde ribbetjes: ‘Ik denk in spareribs’

BORNE/GLANERBRUG - Ze waren in 1995 de eersten in Twente die de populariteit van de sparerib koppelden aan het gemak van afhalen. Peter Kleinhout en compagnon René Brünen begonnen de spareriblijn Mister Rib. Een kwart eeuw later levert Peter Kleinhout met Intermezzo Meat ruim een miljoen kilo spareribs en dergelijke per jaar.

Poll

Mona Keijzer ontslagen als staatssecretaris na kritiek op coronapas

Mona Keijzer ontslagen als staatssecretaris na kritiek op coronapas

  • Begrijpelijk, als bewindspersoon kun je het kabinet niet zo af vallen (46%)
  • Rare ontwikkeling, iedereen heeft recht op een eigen mening (54%)
  • Op deze manier houdt het CDA straks geen Kamerlid meer over (0%)
13 stemmen