Welkom, innovatieve wethouders van Twente

Er is werk aan de winkel voor de nieuwe wethouders in deze regio. We moeten ons Twentse innovatie-ecosysteem versterken. 

Samen maken we de grasmat in Twente groener dan ooit. Doel is de spelers in het veld zich goed te laten positioneren en onze voedingsbodem te voorzien van de nodige vezels. In het bespeelbaar maken van het veld en in het aantrekken van nieuwe topspelers, hebben jullie als wethouders een drijvende rol. Zeker niet alleen in de vorm van investeringen. Bij het op snelheid brengen van het systeem gaat het om lef en focus van alle stakeholders.

  1. Eén Twents plan: zoeken naar kenners, verbinders en verkopers
    PREMIUM

    Eén Twents plan: zoeken naar kenners, verbinders en verkopers

    Samen met ondernemers en collega-leden van de Twente Board werk ik aan één Twents plan voor een betere sociaal-economische toekomst voor Twente. Een overstijgend, maar vooral gedeeld en breed gedragen plan van en voor Twente, gebaseerd op een aantal recente plannen als de Regio Deal, Agenda voor Twente en de Industrie Agenda. In het rotsvaste geloof dat deze plannen ons vooruithelpen. Immers: we halen maar liefst 30 miljoen euro op uit Den Haag voor de Regiodeal en er is geen regio in Nederland waar gemeenten zoveel investeren in een gemeenschappelijke economische agenda – de Agenda voor Twente.