PREMIUM
Ach, die heerlijke umamikick
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Na een vijfgangenmenu met twee sterren vindt mevrouw Hamersma het tijd voor iets eenvoudigers.
Delen per e-mail
De deur van de kookboekwinkel mag dan gesloten zijn, daarachter gaat het de hele dag over eten. Weliswaar verschuiven veel verschijningsdata vanwege de omstandigheden, toch komen er mondjesmaat wat nieuwe titels binnen.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Taco’s met spinazie, chorizo en aardappel
Meneer Hamersma weet alles over wijn, mevrouw Hamersma doet niets liever dan koken. Deze week: taco’s met spinazie. Die blieven een super-côtes du rhône. -
PREMIUMKoken & eten
Horecaondernemer Danny houdt terras op 21 april dicht: ‘Dit is zelfmoord, zo’n soort tent ben ik niet’
Dat het kabinet vanaf 21 april de terrassen en winkels hoopt te kunnen openen, leidt tot een jubelstemming bij veel horecaondernemers. Toch zitten niet alle ondernemers te springen. Danny Snaaijer houdt zijn zaak bijvoorbeeld potdicht. -
Wat Eten We Vandaag: Gevulde paprika’s met rijst, kippendij en chorizo
Weinig tijd, maar wel zin in een lekkere maaltijd? Deze gevulde paprika’s zijn ideaal om voor te bereiden. Zo hoef je alleen nog de ovenschaal in de oven te plaatsen en heb je in 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel staan. -
PREMIUM
Seinen op groen voor mosselen in wit
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Hé, daar klinkt het grootst mogelijke compliment dat mevrouw Hamersma kan maken aan de bedenkers van een culinair blad. -
Paasstol of eieren over? Je maakt er makkelijk nog iets lekkers van
Pasen zit er bijna weer op en de koelkast is dus gevuld met restjes. Die hoef je gelukkig niet weg te gooien, want met deze recepten kun je van de overblijfselen weer een feestmaaltijd maken.
-
Wat Eten We Vandaag: Knoflooknoedels met pittige tempeh
Tempeh is van zichzelf niet zo krachtig van smaak, maar de nootachtige structuur is heerlijk in combinatie met een pikante saus. Deze pittige tempeh wordt geserveerd bij lekkere knoflooknoedels. -
PREMIUM
Mijmeren en marineren gaan samen op
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Van hun moeders kregen zowel meneer als mevrouw Hamersma oneetbare speklapjes voorgeschoteld. Tijd voor revanche. -
Nederlanders raken tienduizenden eitjes kwijt bij verstoppen
Met Pasen verstoppen veel Nederlanders chocolade-eitjes. Ze verzinnen soms zulke goede plekjes dat een deel niet wordt teruggevonden. De branchevereniging van de snackproducten verzamelde gegevens over onze paasgewoonten.