Albert Heijn waarschuwt voor biefstukworst met poepbacterie
Albert Heijn waarschuwt consumenten die een bepaalde soort biefstukworst hebben gekocht. Op het product is de bacterie E.coli, ook wel de poepbacterie genoemd, aangetroffen.
Het gaat om AH biefstukworst 200 gr. met houdbaarheidsdatum 21 september 2020. Het consumeren van de worst kan een gevaar vormen voor de gezondheid, vooral voor jonge kinderen, ouderen, mensen met een verzwakt afweersysteem en zwangere vrouwen.
Klanten wordt verzocht het product niet te eten en terug te brengen naar de winkel. Zij krijgen dan het aankoopbedrag vergoed.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Koken & Eten
Mensen met suikerziekte lijken baat te hebben bij maximaal 10 uur per dag eten
Eten binnen een beperkt aantal uren per dag lijkt een positief effect te hebben bij volwassenen met diabetes type 2. Onderzoekers van de Universiteit Maastricht lieten proefpersonen maximaal tien uur per dag eten. Dat bracht hun bloedsuikerspiegel omlaag. -
PREMIUMTIPS
Help! De planten hangen slap en zijn bijna dood: met deze eenvoudige tips kun je ze redden
Natuurlijk wil je de planten van de buren verzorgen. Maar nu ze bijna terug zijn, ziet hun urban jungle eruit als een savanne, hangen de ooit zo energieke kamerplanten er lusteloos bij en is het gras bij de buren allesbehalve groen. Help?! Hoe red je hun planten? -
Wat Eten We Vandaag: Flammkuchen met geitenkaas en spinazie
Flammkuchen vindt zijn oorsprong in de Elzas bij de Duist Franse grens. Traditioneel wordt flammkuchen gemaakt met spekjes en ui. Bij deze vegetarische variant zijn de spekjes weggelaten en is geitenkaas toegevoegd voor een rijke en romige smaak. -
PREMIUMaan de slag
In het holst van de nacht loopt verslaggever Danique mee met beveiliger Eddy: ‘Hoe hou je dit vol?’
Het personeelstekort in Nederland loopt de spuigaten uit. De ene na de andere vacature verschijnt online. Verslaggever Danique de Breet loopt deze zomer mee, daar waar de nood het hoogst is. Vandaag in aflevering 5: beveiligers. -
Voor tweede keer binnen een maand salmonella in scharrelkip van Lidl
Supermarkt Lidl adviseert klanten de naturel scharrelkip van het merk PiqueBroche terug te sturen naar de winkels. Bij een kwaliteitscontrole is, voor de tweede keer binnen een maand, de bacterie salmonella aangetroffen en die kan gezondheidsproblemen opleveren.
-
Albert Heijn waarschuwt voor salmonella in kaasblokjes
Albert Heijn heeft bij kaasblokjes van het eigen merk salmonella aangetroffen. Klanten krijgen het advies de kaas niet op te eten. -
Vraag het ons
Deze groenten kunnen je darmen in de war brengen
Ons panel van deskundigen beantwoordt al je persoonlijke vragen. Over lijf en leden, hart en ziel. Ook een vraag? Mail naar zo@dpgmedia.nl. Deze keer beantwoordt onze expert voedingsdeskundige Karine Hoenderdos de vraag: kunnen groenten je darmen irriteren? -
PREMIUM
Deze wijnboer uit Balkbrug is blij met de hitte: ‘Lopen anderhalve week voor’
,,Het is een superseizoen’’, vindt wijnboer John Huisman uit Balkbrug. De meeste boeren worstelen met de zomerse temperaturen, maar hij juicht de hitte juist toe. Anderhalve week loopt de boerderij voor op de oogst. Toch liggen er ook gevaren op de loer: verbranding en insecten.