Jos van Mil te midden van zijn Tommies: ,,Ons leek het vooral spannend iets op de markt te brengen wat er nog niet was.’’
Volledig scherm
PREMIUM
Jos van Mil te midden van zijn Tommies: ,,Ons leek het vooral spannend iets op de markt te brengen wat er nog niet was.’’ © Thierry Schut

Als kind geen chips maar snoeptomaatjes krijgt van ouders, kan de dag van uitvinder Jos ‘niet meer stuk’

Koken & EtenAls kind was hij bepaald niet van plan om in de voetsporen van zijn vader en grootvader te treden. Dat veranderde pas na de uitvinding van het snoeptomaatje. Een kleine twintig jaar na de presentatie van de ‘Tommie’ en met een pensioen dat steeds dichterbij komt, blikt Jos van Mil terug op een inmiddels al behoorlijk lang leven in de tuinbouw.

  1. 
Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reservering
    Koken & Eten

    Nieuwe trend in restaurant-land: kom maar binnen zonder reserve­ring

    Op een gemiddelde vrijdag of zaterdag zitten alle restaurants vol. Reserveren is een must bij de betere restaurants en dus zit er weinig anders op dan naar de supermarkt lopen of een broodje hamburger halen bij de gele M. Of toch niet? Foodtrendwatcher Gijsbregt Brouwer ziet in het buitenland én ook in Nederland een nieuwe trend: walk-ins only. Dat is Engels voor: kom maar aanwaaien, hier hoef je niet te reserveren.