PREMIUM
Borrelhap met echte pieperwijn
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Een bezoekje van een bakgrage foodblogger maakt mevrouw Hamersma wat onzeker, maar meneer Hamersma heeft nergens last van.
Delen per e-mail
,,Gut’’, constateerde mevrouw Hamersma terwijl ze de kassabonnetjes van het vierde kwartaal verzamelde. ,,We zijn alweer in het zesde jaar van de kookboekwinkel aanbeland.’’ Daarmee hebben we behalve de klantenkring ook onze vriendenkring zien uitdijen. Voor we het wisten zaten we in een soort First Dates voor stellen bij iemand thuis aan tafel de liefde voor eten en drinken aan elkaar te verklaren.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Bietjes met een fruitfeest
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Op ontdekkingstocht in haar eigen winkel stuit mevrouw Hamersma op het kortste recept aller tijden. -
Janny van der Heijden onderzoekt de smaak van Nederland: wie eet nog de Hollandse pot?
Zes weken trekt Janny van der Heijden door het land om te achterhalen hoe Nederland eet. Vandaag eet ze de Hollandse pot en daar is zij dol op. Vooral vanwege één ingrediënt dat daarbij hoort: de aardappel. -
Met één bericht op LinkedIn verkopen Merijn en Daan 100.000 bitterballen
Met hun bedrijf Risottini zijn Merijn Kok en Daan Klein campagne begonnen om van hun bitterballen af te komen. Vanwege de langdurige sluiting van de horeca lagen er nog 100.000 risotto-bitterballen in de vriezer en om te voorkomen dat ze smaakverlies zouden lijden kon iedereen hun snackjes bestellen. -
Koken & eten
Janny van der Heijden: ‘Koken met zakjes en pakjes is eigenlijk geen koken’
Het grote publiek kent haar vooral als de onbetwiste koningin van de baksels, maar voor Janny van der Heijden (66) valt er nog veel meer te proeven. De presentatrice reisde voor 24Kitchen kriskras door het land om een antwoord te vinden op de vraag: wat is de smaak van Nederland? Libelle sprak met haar. -
Wat Eten We Vandaag: Parelcouscous met courgette en sinaasappel
Wil jij een keer een ander couscous gerecht maken dan je gebruikelijke recept? Probeer dan deze romige parelcouscous met een frisse toon van sinaasappel. Met de courgette en amandelen een feestje op je bord.
-
Wat Eten We Vandaag: Pink Moon Milk
Kun jij wel wat ontspanning gebruiken? Maak dan je eigen Pink Moon Milk. De Pink Moon Milk is perfect om te drinken voordat je naar bed gaat, zodat je heerlijk slaapt. -
PREMIUM
Inpakken en zalm eten
Mevrouw Hamersma runt een kookboekenwinkel, meneer Hamersma weet alles over wijn: een gouden combinatie. Hoe een tekort aan bubbeltjesplastic mevrouw Hamersma inspireert tot een zalmgerecht. -
PREMIUM
Topman over vleesvervangers: 'Het verschil met vlees is veel kleiner geworden’
Over 30 jaar staan er alleen nog knuffelkoeien in de wei tussen de wilde bloemen. Voor vlees hebben we het dier niet meer nodig. Vivera, marktleider bij de vleesvervangers, denkt echt dat het kan.