Het nieuwe Café Marseille met (v.l.n.r) mede-eigenaar en chefkok Derk Jan Wooldrik, Kristian, Wessel en Jori.  In plaats van gasten nu een afhaalloket.
Volledig scherm
PREMIUM
Het nieuwe Café Marseille met (v.l.n.r) mede-eigenaar en chefkok Derk Jan Wooldrik, Kristian, Wessel en Jori. In plaats van gasten nu een afhaalloket. © Frank de Roo

Bouillabaisse en fruit de mer van Café Marseille: niet te ingewikkeld, wel een tikkeltje ruig

de Pollepel thuisHet nieuwe Café Marseille kan door de lockdown nog geen gasten ontvangen, maar heeft alvast wel een afhaalloket. Met hun ‘tasje Marseille’ haal je de lekkerste Zuid-Franse gerechten in huis. Die zijn een tikkeltje ruig soms, net als de Franse havenstad zelf.

  1. Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Hasselback patatas bravas met kabeljauw

  2. Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw
    Play

    Wat Eten We Vandaag: Fried chicken en coleslaw