PREMIUM
Wijnkenner Hamersma laat met de twaalf beste wijnen de wijnfan alle hoeken van het land zien
Made in HollandMet stijgende temperaturen en meer vraag naar lokale producten groeit de productie van wijn van Nederlandse bodem. En heeft elke provincie zijn eigen fles. Is Nederland toch een wijnland. Wijnkenner Harold Hamersma neemt de wijnfan mee op reis door heel het land.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
Wat Eten We Vandaag: Rollade met sinaasappel-rozemarijnsaus
-
PREMIUMzes vragen
Een zonneboiler levert gratis warm water: in zoveel jaar verdien je hem terug
Ondanks stijgende prijzen en langere levertijden blijven zonnepanelen als warme broodjes over de toonbank vliegen. Terwijl zonneboilers maar mondjesmaat worden verkocht. Is dat terecht? Zes vragen over de potentie van een zonneboilersysteem op je dak. -
PREMIUMTips
Juni voor veel gezinnen stressvolle maand: ‘Werk als team om de hectiek aan te kunnen’
De afsluiting van het schooljaar komt eraan, met (voor de basisschool) een avondvierdaagse, afscheidsmusical en barbecue met de klas. Structuurcoach Marleen Gondelach heeft tips om de hectiek van de maand juni te helpen bedwingen. ,,Zeg je ‘nee’ tegen anderen, dan zeg je ‘ja’ tegen jezelf en je kinderen.” -
Wat Eten We Vandaag: Auberginetosti Caprese
Wil je letten op je koolhydraatinname? Dat is dit lunchrecept ideaal. We maken namelijk een caprese tosti maar gebruiken ‘sneetjes’ aubergine in plaats van sneetjes brood. De aubergine wordt bestreken met knoflookolie, wat je goed proeft zodra je een hap neemt. -
Wat Eten We Vandaag: Risotto met witte asperges en gedroogde Parmaham
De tijd van het witte goud is weer aangebroken. Van april tot eind juni kun je genieten van asperges uit eigen land. Verwerk deze in een risotto met ham en tuinerwtjes, heerlijk.
-
PREMIUM
Geen vet eten om hartkwaal te voorkomen? Een hardnekkige fabel, zegt cardioloog
-
-
-
PREMIUM
Ook uit slechts één pan, ovenschaal of tajine tover je de heerlijkste gerechten
Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn. Na de ongare eigenheimers en bloemkoolpap uit meneer Hamersma’s jeugd, zijn de eenpansgerechten van mevrouw Hamersma een verademing. -
Koken & Eten
Met deze tips en trucs bereid je de lekkerste artisjokken
Artisjokken gaan al een aantal eeuwen mee, toch zijn ze niet zo populair als andere eetbare bloemknoppen, zoals de broccoli. Maar wat kun je dan eigenlijk met zo’n artisjok? Twee ervaringsdeskundigen geven antwoord op deze vraag. ,,Het is best een veelzijdige groente.”