PREMIUM
Wijnkenner Hamersma laat met de twaalf beste wijnen de wijnfan alle hoeken van het land zien
Made in HollandMet stijgende temperaturen en meer vraag naar lokale producten groeit de productie van wijn van Nederlandse bodem. En heeft elke provincie zijn eigen fles. Is Nederland toch een wijnland. Wijnkenner Harold Hamersma neemt de wijnfan mee op reis door heel het land.
Gratis onbeperkt toegang tot Showbytes? Dat kan!
Log in of maak een account aan en mis niks meer van de sterren.Lees Meer
-
PREMIUM
Ook uit slechts één pan, ovenschaal of tajine tover je de heerlijkste gerechten
Voor lekker eten en drinken moet je bij kookboekkenner Karin en wijngoeroe Harold Hamersma zijn. Na de ongare eigenheimers en bloemkoolpap uit meneer Hamersma’s jeugd, zijn de eenpansgerechten van mevrouw Hamersma een verademing. -
Wat Eten We Vandaag: Thaise groene curry met tilapiafilet
Groene curry dankt zijn naam aan de groene pepers die erin verwerkt zijn. Thaise groene curry is ontzettend populair dankzij de gebalanceerde, licht pittige smaak. -
PREMIUMEnergierekening
Robert: ‘Afgelopen jaar verbruikten we 21.000 kWh aan stroom en wekten we 18.900 kWh op’
Hoeveel geld besteed jij aan energie in huis? Hoe probeer je de kosten omlaag te brengen? Deze vragen stellen we elke week aan een Nederlander. Vandaag: Robert Schrijvers (53) uit Maria Hoop in Limburg. -
Wat Eten We Vandaag: Kampioentjes met gegrilde courgette, feta en walnoten
Deze belegde kampioentjes zijn ideaal voor wie met de lunch een fikse portie groenten binnen wil krijgen. -
PREMIUM
Open Huizen Dag: zo prik je door de verkooptrucjes heen
Wil je meerdere huizen die in de buurt te koop staan bekijken? Dat kan op 1 april tijdens de Open Huizen Dag van NVM. Met de tips van Hans André de la Porte van Vereniging Eigen Huis ga je goed voorbereid op huizenjacht.
-
PREMIUM
‘Ga niet met de hogedrukspuit over het terras met groene aanslag’
Last van algen op tegels, schutting en bloempotten in de tuin? Wacht even met de hogedrukspuit, zegt hovenier Bert Moelee van De Tuinexpert. Hij heeft een betere oplossing. -
-
-
Koken & Eten
Met deze tips en trucs bereid je de lekkerste artisjokken
Artisjokken gaan al een aantal eeuwen mee, toch zijn ze niet zo populair als andere eetbare bloemknoppen, zoals de broccoli. Maar wat kun je dan eigenlijk met zo’n artisjok? Twee ervaringsdeskundigen geven antwoord op deze vraag. ,,Het is best een veelzijdige groente.” -
PREMIUM
‘Mijn oma maakt de lekkerste...’: Hollandse prak weer populair
Wie gehaktballen, aardappelpuree of stamppot zegt, denkt meteen terug aan grootmoeders keuken. Oma’s maken immers de lekkerste Hollandse kost. En recepten van die ouderwetse prakkies zijn weer enorm populair.