Chloe geeft laagste score op TripAdvisor nadat ze uit pub gezet werd. De cafébaas zet haar subtiel op haar nummer
Eén op vijf: een zekere Chloe gaf de laagst mogelijke score op TripAdvisor nadat ze vorige zaterdag de deur gewezen werd in een pub in Bristol. De cafébaas van The Hobgoblin gaf haar snel lik op stuk, tot vermaak van zijn vaste klanten.
Delen per e-mail
,,Vanaf het moment dat we binnenstapten, was het duidelijk dat het personeel ons niet moest hebben”, schreef Chloe met de nodige spelfouten. ,,We waren met vijf en we hadden elkaar niet meer gezien sinds onze studietijd aan de universiteit. In hun ogen waren we te dronken, maar we hadden nog geen druppel alcohol aangeraakt. Deze pub kan duidelijk niet omgaan met mensen die zich amuseren.”
Toen eigenaar James Ayliffe de volgende dag die reactie onder ogen kreeg, zette hij vakkundig de puntjes op de i. ,,Hallo Chloe, niet te veel last van je hoofd vandaag? Het zou me verbazen als je je nog herinnert wat je gisteren allemaal uitgespookt hebt. Ik zal het even samen met jou langslopen, misschien is het nog wat te mistig.”
Op een andere klant gebotst
,,Nadat we je drankjes gegeven hadden, waggelde je weg en ben je tegen een andere klant gebotst. Je liet alles op de grond vallen. Toen begonnen we te beseffen dat je niet helemaal nuchter was. Die indruk werd versterkt toen je terugkeerde naar de bar en op agressieve wijze eiste dat je je bestelling opnieuw zou krijgen. Zonder extra te betalen. Dat hebben we geweigerd.”
,,Op dat moment begon je een van onze personeelsleden te intimideren. Je beweerde een agente te zijn en dreigde zelfs met een arrestatie. De reden? Omdat we je identiteitskaart niet gevraagd hadden, gek genoeg. Wie er jonger uitziet dan 25 jaar kan volgens onze regels gecontroleerd worden. Maar laten we niet om de hete brij draaien, dat was duidelijk niet op jou van toepassing. Je dreigde de volgende dag terug te keren met enkele oudere collega’s en liet zelfs vallen dat we de mensenrechten niet respecteerden.”
Bijzonder agressief
,,Nu klinkt dat allemaal grappig misschien, maar op het moment zelf was je bijzonder agressief. Enkele klanten vonden je gedrag ongepast, onze werknemer is in tranen uitgebarsten.”
,,Na kort overleg beslisten we dat je onze zaak het best zou verlaten. We zouden je in ieder geval niet langer bedienen. In plaats van rustig met je vrienden te vertrekken, ben je ruzie blijven maken. Je vroeg zelfs aan mijn collega om de namen te geven van al diegenen die weigerden je nog een drankje te geven. Je zou hen voor de rechtbank slepen omdat ze je mensenrechten geschonden hebben.”
Correct behandeld
,,Als het klopt dat je niet dronken was, wil dat dus zeggen dat je al die zaken in nuchtere toestand gedaan hebt. Dat maakt het beeld er dan zeker niet beter op. Ik vind alleszins dat we je correct behandeld hebben.”
,,Hoe het nu verder gaat, hangt van jou af. Als je spijt betuigt en je je oprecht excuseert, ben je hier nog welkom. Maar je mag natuurlijk ook altijd naar de rechtbank stappen om je - ahum - mensenrechten te laten respecteren.”
Jamie William George was naar eigen zeggen directe getuige van het tafereel. ,,We zaten aan de tafel ernaast. Ik wil benadrukken dat het personeel uiterst kalm gebleven is en de situatie respectvol afgehandeld heeft.”
Wat past er beter bij bier dan bitterballen. Deze bar heeft een heel veel verschillende soorten:
Verder in het nieuws
-
Hoeveel weet jij van Italiaanse wijn? Test je kennis met deze quiz
Het lekkere eten en de wijn is voor veel mensen de reden waarom Italië hun favoriete vakantieland is. Misschien ook voor jou. Maar hoeveel weet je eigenlijk van deze godendrank? Test je kennis onderaan dit artikel. -
PREMIUM
Voor jou getest Luxe notenmix is vaak gruis met een boel krenten
De term elitehaver belooft een selectie van luxueuze sterrennoten. De werkelijkheid is veelal krenteriger, ontdekt ons panel. Letterlijk. -
Koken & Eten Over stamppot valt niet te twisten, maar wel te discussiëren
Ronald Giphart is de beroerdste niet en honoreert het verzoek van een echtpaar dat onze Hollandse pot niet te versmaden vindt. -
Wat Eten We Vandaag: Mosselpan met pangrattato
Pangrattato is een goedkoop alternatief voor Parmezaan en wordt daarom ook wel armeluis Parmezaan genoemd. Toch verdient dit broodkruimelmengsel meer respect, want het is een lekkere methode om extra smaak aan je gerecht te geven. Probeer het vanavond daarom bij deze heerlijke mosselpan. -
Deze Mexicaanse rijstsalade staat in een kwartier op tafel
Kookboekenschrijvers Sofie Chanou en Jorrit van Daalen Buissant Des Amorie hebben samen een dochter van 1,5 jaar en runnen de site lekkerensimpel.com. Hun Mexicaanse rijstsalade staat binnen 15 minuten op tafel.
-
Koken & Eten Het witte goud is er waarschijnlijk lekker vroeg bij
Het traditionele oogstseizoen van witte asperges is van begin april tot en met 24 juni, maar het zou heel goed kunnen dat we al veel eerder aan het witte goud zitten, zeggen sommige telers. -
Deze kleurige broodjes bestaan voor een derde uit groente
Broodjes met bloemkool, spinazie, bieten en paprika. Het is een manier om meer groenten binnen te krijgen. Ze liggen nu in de supermarkt. -
PREMIUM
over de tong Van de tiramisu van Zafvino kun je schalen op
Een Italiaans restaurant, zo zegt ZafVino in Arnhem over zichzelf. Als je binnenstapt, heeft het ook veel weg van een rumoerige, pubachtige zaak.